Sammen med vår gode venn og kokk, Hans Backstrøm, forbereder vi oss på hyggelige og mangslungne aktiviteter i fjøset og ellers rundt om på Aaraastunet. Ved større anledninger vil Hans ta ansvaret på kjøkkenet og i disse dager diskuterer vi en Aaraas-meny som skal være med på å fremheve vårt særpreg. Uten å røpe for mye, kan vi vel gi til kjenne at den nye mathallen i Oslo har sine fristelser. Og hjorten fra det frodige vestlandet vil også, selvsagt, finne veien til Aaraas gård.
Vi håper at mange etterhvert vil komme hit og dele gode opplevelser, enten det handler om kolleger som har en arbeidsmiljødag, styrer som ønsker å arbeide i rolige omgivelser eller familier som markerer en milepæl. Det kan handle om så mye, vi er åpne for det meste.
Våre kunder kan forme innholdet selv, eller få kreative innspill fra oss. Daglig leder vil gjerne by gjestene på en liten fortellerstund i låven, om det skulle være ønskelig. Vi har litt av hvert å fortelle om!

Det er ellers gledelig at bestillinger for 2013 allerede er på plass. Konfirmasjoner, bryllup og jubileum er notert i boka. Siden det positive framsnakket fungerer så bra, venter vi inntil videre med annonsering.
Nå bruker vi tiden på å tilegne oss kunnskap knyttet til verskapsrollen og de formelle tingene som skal på plass. Læringskurven er forholdsvis bratt og slik må det nok være ennå en stund. Konklusjonen er uansett at dette ser ut til å gå bra!