Godkjenning på plass!

Dekket til bryllup på Aaraas gård

I går kom meldingen om at vi har fått godkjent søknaden om bruksendring av fjøset. Endelig! Vi har venta både vinter og vår, og nå som sommeren er på hell kom den gode nyheten. Nå har vi det skriftlig; Vi får bruke fjøset bl.a. til festlokaler.

Tidligere signal har vært positive, og derfor har vi også tatt sjansen på å få unna en god del praktisk arbeid i ventetiden. Noen private selskaper er allerede gjennomført, og vi har gjort nyttige erfaringer. Jeg skal fortelle mer etterhvert. Legger ut et bilde foreløpig.

2 thoughts on “Godkjenning på plass!

  1. Hei, Margrethe!
    Så kjekt å sjå at det er fleire som satsar på gardsdraumen! Dette ser veldig fint og spennande ut, blir interessant å følgje med på bloggen framover og sjå korleis det utviklar seg. Lukke til!

Comments are closed.