Snart klar, ferdig… !

Aaraastunet MaxitaxiVi har gjennom ulike testarrangementer fått mange nyttige erfaringer. Nå gleder vi oss over at vi snart er i mål etter et intenst år med utbygging og innredning av fjøs og gjødselkjeller. Snart sender vi inn de siste papirene som viser at arbeidet er utført i henhold til de godkjenninger vi har fått til ombygging.

Konseptet vårt er utleie av lokaler kombinert med tilbud om catering via vår dyktige kokk Hans. Vi vil gjerne organisere serveringspersonell  og annet leietaker ønsker å få hjelp til.

Stine med Heggvin og BøllaEn populær aktivitet vi har prøvd ut de siste ukene har vært kjøreturer i samarbeid med Stall Aaraas. De to fjordingen Bølla og Heggvin elsker å gå i tospann med vogn langs åkrene rundt Nitelva. Vi har også et motorisert tilbud, Aaraastunet Maxitaxi (bildet over), for de som ønsker å sitte i en gammel henger og nyte hestekreftene til en Massey Ferguson 35.

Daglig leder Margrethe Henden Aaraas er en ihuga historieforteller, og byr gjerne på fortellinger om livet i dalen og på gården gjennom tidene. Det kan skje i plenum i møte- og selskapslokalene, eller for mindre grupper i lysthuset.

Vi har hatt noen sammenkomster der gjester har fått testet muskler og tekniske ferdigheter i melkespannkasting. Det er svært underholdende å se hvordan konkurranseinstinktene våkner til liv i en slik konkurranse. Dette tilbudet kommer garantert til å bli fast på “aktivitetsmenyen” fremover.Melkespannkasting

Vi ser frem til å komme i ordinær drift om ikke lenge, og ønsker alle som planlegger ulike former for samlinger utover høsten 2013 velkommen til å ta kontakt.

OG, siden ferien står for tur, ønsker vi alle lesere en riktig god sommer!

Les mer om oss, og ta kontakt.