Matopplevelser

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs for mindre grupper (minimum 8 – maks 12 personer) i bakstehuset på gården. Pris per person er 890 kr. Pizzakurset inkluderer historiefortelling (“Pizzaens historie”) v/ bondekona Margrethe, introduksjon av vedfyrt bakerovn ved bonden Olav og baking av tre ulike pizzaer: Vegetar-, skinke- og dessertpizza. Tidsramme: 18.00-22.00 (eller etter avtale). Vi holder alt av utstyr og tilbehør. Drikke (utenom vann) kjøpes ekstra. Kaffe/te og noe å bite i ved ankomst er inkludert i prisen. Ta kontakt for et tilbud til din gruppe! 

Ivrige pizzabakere på kurs
Fersk og utrolig smakfull


Brødbaking, gjærbakst og annen tradisjonsmat

Kurs i brødbaking og gjærbakst arrangerer vi også for de som ønsker det. Kanskje du har en vennegjeng som kan tenke seg en kveld i bakstehuset og bake brød og kaffemat for noen uker fremover?

Vi har utviklet vår egen variant av havrebrød, inspirert av bakeren på Lom!

Til jul, og noen utvalgte helger gjennom året, selger vi egne bakervarer. Favoritten til jul er mormor Målfrid’s vørterbrød og våre egne havrebrød! Gjennom året er Aaraas-bollene (vaniljesnurrer) blitt veldig populære!


Forespørsel om kurs

Ta kontakt via skjemaet vårt, så sender vi deg et tilbud. Brødvarer til jul kan bestilles på forhånd og hentes ferskt eller fryst etter avtale.

Se flere bilder i albumet “Kurs i pizzabaking” på vår Facebookside.


Det meste smaker best når det er laget på gamlemåten, i en vedfyrt bakerovn.

Margrethe bondekone