Om Aaraas gård

Aaraas gård ligger ved Hellerudsletta i Nittedal, 15 minutter fra Oslo. Margrethe Henden Aaraas og Olav Skrøver Aaraas er eiere og drivere. I regi av et eget selskap driver vi møte- og selskapslokale i det som tidligere var kufjøset på gården.

Normalt har vi gjennom året mange konfirmasjonsselskaper, dåpsfester, feiring av åremålsdager, bedriftsarrangementer og en del kveldssamlinger for lag og organisasjoner. Under korona-epidemien har vi avgrenset selskapsdelen til å kun gjelde konfirmasjonsfester og noen få andre arrangementer.

Maten som serveres i forbindelse med selskaper blir laget av dyktige fagfolk. Til vanlig kan vi dekke for ca 60 mennesker i Tunstua. Så lenge vi er underlagt restriksjoner, blir antallet redusert slik at vi kan dekke i kohorter og med den avstand som kreves. Ofte vil tallet da bli på mellom 35-40 gjester. Uteområdet og lysthuset/grillhytta står til disposisjon for våre gjester.

Fire dager i uka er Aaraas gård “Inn på tunet”-dagsenter for personer med demens som bor hjemme. Vi samarbeider med kommunene Nittedal og Lillestrøm.

I den ene enden av det gamle bryggerhuset på gården er det innredet bakstehus med vedfyrt ovn. De fleste av bakervarene som serveres på gården, inklusive havrebrødene på middagsbuffetene, blir laget der. Normalt tilbyr vi pizzakurs for grupper på minimum 6 – maks 12 personer. Vi har også holdt kurs på forespørsel i brødbaking mm. Vi ser frem til at tidene skal normaliseres, og til vi igjen kan samle grupper til ulike former for baking i bakstehuset.

Vi tilbyr overnatting i Aaraas suite i sørenden av bryggerhuset. Bestill direkte via Airbnb. I den midterste delen blir det et lite pilegrimsherberge for de som vandrer pilegrimsleden fra Oslo i retning Trondheim. Sesongen er fra 1.juni til 1.september. Bestill overnatting på forhånd på e-post!

Ta gjerne kontakt for en prat om mulige tiltak vi kan samarbeide om. Ser du etter gode møte- og festlokaler, så er det bare å spørre!

Vertskapet

Vi som driver Aaraas gård, er Margrethe Henden Aaraas og Olav Skrøver Aaraas. Olav er statsviter og har personalledelse som sitt arbeidsfelt. Margrethe har bakgrunn innen media og kultur, og er daglig leder på Aaraas gård.