Om Aaraas gård

Aaraas gård ligger ved Hellerudsletta i Nittedal, 15 minutter fra Oslo. Margrethe Henden Aaraas og Olav Skrøver Aaraas er eiere og drivere. I regi av et eget selskap driver vi møte- og selskapslokale i det som tidligere var kufjøset på gården.

Gjennom året har vi mange konfirmasjonsselskaper, dåpsfester, feiring av åremålsdager, bedriftsarrangementer og en del kveldssamlinger for lag og organisasjoner. Maten som serveres er enten hjemmelaget, eller blir laget av dyktige samarbeidspartnere. Maksimum antall mennesker det kan dekkes for i Tunstua er ca 60. Uteområdet og lysthuset/grillhytta står til disposisjon for våre gjester.

Fire dager i uka er Aaraas gård “Inn på tunet”-dagsenter for personer med demens som bor hjemme, i samarbeid med kommunene Nittedal og Lillestrøm. Deres base er i Åkerstua, et lokale under Tunstua som er innredet med spiseplass, salong, kjøkken og wc.

I den ene enden av det gamle bryggerhuset på gården er det innredet bakstehus med vedfyrt ovn. De fleste av bakervarene som serveres på gården, inklusive havrebrødene på middagsbuffetene, blir laget der. Gjennom året tilbyr vi pizzakurs for grupper på minimum 6 – maks 12 personer. Vi holder også kurs på forespørsel i brødbaking, og til jul er det mulig å delta på kurs i baking av småkaker, lefser og flattbrød.

Vi tilbyr overnatting i Aaraas suite i sørenden av bryggerhuset. Bestill direkte via Airbnb. I den midterste delen blir det et lite pilegrimsherberge for de som vandrer pilegrimsleden fra Oslo i retning Trondheim. Bestill overnatting på forhånd på e-post!

Ta gjerne kontakt for en prat om mulige tiltak vi kan samarbeide om. Ser du etter gode møte- og festlokaler, så er det bare å spørre!

Vertskapet

Vi som driver Aaraas gård, er Margrethe Henden Aaraas og Olav Skrøver Aaraas. Olav er statsviter og har personalledelse som sitt arbeidsfelt. Margrethe har bakgrunn innen media og kultur, og er daglig leder på Aaraas gård.