Om Aaraas gård

Aaraas gård ligger ved Hellerudsletta i Nittedal, 15 minutter fra Oslo. Margrethe Henden Aaraas og Olav Skrøver Aaraas er eiere og drivere. I regi av et eget selskap driver vi møte- og selskapslokale i det som tidligere var kufjøset på gården.

Gjennom året har vi en del konfirmasjonsselskaper, dåpsfester, feiring av åremålsdager, bedriftsarrangementer og noen kveldssamlinger for lag og organisasjoner.

Maten som serveres i forbindelse med selskaper blir laget av dyktige fagfolk. Vi dekker til maks 50 mennesker i Tunstua. Uteområdet og lysthuset/grillhytta står til disposisjon for våre gjester.

Fire dager i uka er Aaraas gård “Inn på tunet”-dagsenter for personer med demens som bor hjemme. Vi samarbeider med kommunene Nittedal og Lillestrøm.

I den ene enden av det gamle bryggerhuset på gården er det innredet bakstehus med vedfyrt ovn. De fleste av bakervarene som serveres på gården, inklusive havrebrødene på middagsbuffetene, blir laget der. Normalt tilbyr vi pizzakurs for grupper på minimum 8 – maks 12 personer. Vi har også holdt kurs på forespørsel i brødbaking mm.

Vi tilbyr overnatting i Aaraas suite i sørenden av bryggerhuset. Bestill direkte via Airbnb. Har du spørsmål om leie, ta kontakt på Epost. I den midterste delen blir det et lite pilegrimsherberge for de som vandrer pilegrimsleden fra Oslo i retning Trondheim. Sesongen er fra 1.juni til 1.september. Bestill gjerne overnatting på forhånd på e-post!

Ta gjerne kontakt for en prat om mulige opplegg vi kan samarbeide om.

Vertskapet

Vi som driver Aaraas gård, er Margrethe Henden Aaraas og Olav Skrøver Aaraas. Olav er statsviter og har personalledelse som sitt arbeidsfelt. Margrethe har bakgrunn innen media og kultur, og er daglig leder på Aaraas gård.