Erna kom!

IPT-gjengen på Aaraas

Onsdag 2.mai skjedde det: Statsminister Erna Solberg responderte på invitasjonen vår og kom på besøk til Inn på tunet-gjengen.

Du verden så stas det var – og så hyggelig det ble! Sammen med Erna kom også den nye eldre- og foljkehelseministeren, Åse Michaelsen. Gode damer begge to! De ble ønsket velkommen av bondekona og ordføreren i bygda, og etter en kort orientering om IPT-tilbudet fikk de en omvisning. TV2, lokalaviser og tidsskrift fulgte med på turen. Og alt var godt overtvåket av sikkerhetsfolka til Erna og tre polititjenestefolk i tillegg. Takk til alle som bidrog til at det ble en fin dag. Og tusen takk til Erna og Åse som tok turen og gav oss et veldig fint minne 🙂

Åse og Erna mater hønene! Terje har ordna fóret.
Erna hilser på Finn inne i det lille gartneriet vårt i stallen.
To av de som kom med i TV2-reportasjen, Svein sammen med Bjørg (bestemor på gården).