Nå kommer våren!

Vi kjenner det på lufta, ser det på dyra og på spirene i vinduet; VÅREN er på veg!

Dag for dag smelter snøen og kommer det flere snøfnugg nå, da kommer de ikke for å bli! Vi har gjort unna vårarbeidet i hønsehuset og lagt inn ny halm som de fire hønene og hanen kan varme seg i. Ovnen har forøvrig stått på i hele vinter, så egg leveres jevnt og trutt. Borte hos nabo Lise er det mange lam på gang. Vi har vært der og prata med sauene, og lovet å ta turen igjen så snart lamminga er over. Det er et herlig vårtegn, det! Per dato er det ikke avklart om vi skal ha griser denne sommeren også. Det må vi bestemme i løpet av april måned. Vedtaket kommer til å skje ved åpen avstemning i IPT-gruppa 🙂 Du kan følge med på aktivitetene våre på Facebooksida Aaraastunet og bildealbumet “Inn på tunet på Aaraas gård”.

Vårrengjøring i hønsehuset
Deilig med ny halm
Frokostrester er pop
Vi har sådd og planta stiklinger
Godprat med sauen 🙂

 

 

 

 

 

Aaraas gård

 

Lurer du på noe som gjelder tilbudet og muligheter for samarbeid om enkelttiltak for eldre mennesker, eller om et fast tilbud?

Vi driver en IPT-sertifisert gård. Les mer på Matmerk sine sider: https://www.matmerk.no/no/inn-pa-tunet/finn-gaard/aaraas

Mvh Margrethe på Aaraas