Aaraas Suite

Vi er glade for å kunne tilby en ny leilighet til utleie på Airbnb i det gamle bryggerhuset på gården. Utedo og et spartansk kjøkken er erstattet med flislagt bad, varmekabler i gulvene, et fint lite kjøkken i kombinasjon med ei romantisk stue – og et lunt soverom med gode senger! Leiligheten har soveplass til 4 personer, 2 i soverommet og 2 på hemsen. Om ønskelig ordner vi en ekstra seng for en femte person på hemsen. Minimum utleie er to døgn i sommersesongen.

Kanskje søker du arbeidsro og stille kvelder? Eller et sted du kan hvile etter en hektisk konferansedag med en gode film på TV-en? Leiligheten er utstyrt med Riks-TV, wifi og vaskemaskin. Du kan bo borte, men ha det like komfortabelt som hjemme.

Beliggenheten like ved Hellerudsletta gjør den velegnet som utgangspunkt for turer og arbeidsopphold på Romerike og i Oslo. Kjøreavstand til Lillestrøm er 10 min. og til Oslo sentrum 20 min. De som ikke har egen bil kan ta buss fra Hellerudsletta. Gåavstand dit er 10 min. Flybussen til og fra Gardermoen passerer Hellerudsletta jevnlig.

Ønsker du å tilbringe noen dager i Aaraas Suite? Ta kontakt med oss via vår e-post: aaraastunet@gmail.com, eller bestill direkte på Airbnb: https://www.airbnb.no/rooms/22441738

Ved direkte kontakt, husk å oppgi navn, adresse, mob.nr og antall døgn/ overnattingsgjester.

Standardpris i sommersesongen. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Mvh Margrethe og Olav på Aaraas

Salongen er i gammel stil, og har god sittekomfort
Vakkert lys som kan dimmes etter hvilken stemning man ønsker
Soverom med plass til to personer i enkeltsenger/dobbeltseng