Trekkspillmusikk og solboller

Marta Langeland og Rolf Arne Konttorp underholder med sang og trekkspillmusikk

Sesongens siste gårdskafé på Aaraas gård i Søndre blir søndag 18.juni. Som vanlig åpnes dørene kl. 12.00. Da er bakervarene til kaffen rykende ferske. Serveringen blir solboller og kanelsnurrer på sesongens siste kafé for bygdas godt voksne.

Underholdningen denne gangen blir ved Marta Langeland og Rolf Arne Konttorp. Begge spiller trekkspill, og Marta synger i tillegg. På noen av de sommerglade melodiene inviteres gjestene med på allsang. Før arrangementet avsluttes, invitere vertskapet Margrethe og Olav Aaraas til en omvisning i Aaraas pilegrimsherberge, som skal høytidelig innvies søndag kveld.
Som vanlig er gårdskafeen et samarbeid mellom Nittedal kommune (Den kulturelle spaserstokken), Frivilligsentralen og Nasjonalforeningen for folkehelsen. De som trenger skyss til og fra Aaraas kan kontakte Nittedal frivilligsentral ved HappyTom.

​​