Aaraas pilegrimsherberge – åpning 18. juni 2017

Vi er i mål med innredningen av Aaraas pilegrimsherberge! Den offisielle åpningen finner sted søndag 18. juni. ca kl. 19.00. Markeringen starter kl. 18.00 med servering av pilegrimspølser og tilbehør.

Åpningen av herberget på Aaraas er en del av programmet på den store Pilegrimsdagen i Oslo&Akershus. Se hele programmet her. Dagen starter med friluftsgudstjeneste med utsendelse av pilegrimer på langvandring i ruinene av St.Hallvardskatedralen i Gamlebyen i Oslo. Til stede blir bl.a. biskop Ole Christian Kvarme, pilegrimsprest Roger Jensen og kulturminister Linda Hofstad Helleland. Pilegrimene ankommer etter planen Aaraas gård en gang på ettermiddagen, før kl. 18.00. Da har gårdsfolket og gode medhjelpere gjort klar grillen og bakt god kaffemat i den vedfyrte bakerovnen. Når den offisielle delen av programmet starter, vil representanter fra både Pilegrimssenter Oslo, Borg bispedømme og Nittedal menighet overbringe hilsninger.

NB: Merk at datoen er søndag 18. juni. (ikke lørdag 17. juni som tidligere annonsert).

Planlegger du er vandring langs pilegrimsleden (østleden)? Her finner du flere praktiske opplysninger. Send gjerne en epost om du har spørsmål: Kontakt

Alle interesserte er hjertelig velkommen til åpningen av Aaraas pilegrimsherberge!

Tunet på Aaraas gård. Pilegrimsherberget er innredet i midtdelen av bryggerhuset til høyre.