Bo på Aaraas i 2017

Bakstehuset, Aaraas gård
Inngang bakstehuset på Aaraas gård. Her serveres vi frokost til pilegrimer som ønsker det.

Vi er godt i gang med å bygge overnattingsplasser på gården. Til sommeren har vi klar en moderne Bed & Breakfast-leilighet med stue/kjøkken, bad, soverom og hems. Det blir soveplasser til 4 personer. I den midtre delen av den gamle tømmerbygningen innreder vi et lite pilegrimsherberge med eget bad og soveplass til maks 8 personer (4 på hemsen og 4 i køyesenger). Priser i pilegrimsherberget i 2017: Med pilegrimspass: kr 300,- per person. Uten pilegrimspass: kr 350,- per person.

Bakstehuset på Aaraas gård

Prisene inkluderer frokost med hjemmebakt brød og gårdsegg som serveres i bakstehuset. Tillegg kr 50,- for oppredd seng. Pris på leie av av B & B-leilighet, for ferierende eller pilegrimer, gis på forespørsel.

Åpent: 1. Juni -1. September (og etter avtale). Avstand: Ligger ca. 250 meter fra pilegrimsleden (Årosbrua)

Merk: Ligger i tilknytning til tunet på Aaraas gård, like ved Årosveien.               Ansvarlig i familien vil være til stede etter avtale.

Pilegrimer som vil campe på gården og kun ønsker tilgang til bad og dusj, betaler kr 100,-. Tillegg for enkel frokost kr 50,-. Bruk av vaskemaskin koster kr. 20,-. Gratis tilgang til Wifi. Vi tilbyr egne nistepakker med ostebrød og kanelsnurrer kr. 50,-.

Aaraas gård passer fint for overnatting etter den første dagsmarsjen ut av Oslo. Leden fortsetter forbi Ramstad og gjennom et vakkert kulturlandskap som fører til Skedsmokorset.

Aaraas gård ved Hellerudsletta. Utsikt fra Årosbrua (Nittedal).

Forespørsler og bestilling av overnatting skjer foreløpig via epost til aaraastunet@gmail.com