Overnattingstilbud i 2017

Bryggerhuset på Aaraas i solnedgang
Bryggerhuset på Aaraas i solnedgang

Hvis alt går etter planen får vi på plass et lite pilegrimsherberge og en Bed & Breakfast-leilighet i løpet av høsten og vinteren. Det betyr at vi fra våren 2017 kan ta imot gjester som vil feriere på Aaraas, og ønske velkommen pilegrimer som vandrer Gudbrandsdalsleden forbi oss på vei til Trondheim.

Vi har allerede hatt besøk av noen pilegrimer, bl.a. en gjeng MF-studenter på kortvandring. De trengte et sted å sove, og var fornøyde med å ligge i partyteltet!

Rhododendron i blomst
Rhododendron i blomst

I går kveld kom det ei sprek dame med hund inn på tunet. Hun hadde på forhånd tatt kontakt og spurt om vi hadde et sted hun kunne sove med sin firbente venn. Vi sa ja til det, og lot det være en test på hvordan vi løser en slik utfordring. I dag tidlig fikk hun servert frokost i bakstehuset før ferden gikk videre i retning Trondheim.

Etter fem år på Aaraas gård begynner vi å lande de siste prosjektene vi hadde planlagt å gjennomføre. Vi har fått mange nyttige erfaringer, og har lært en del om hvilke aktiviteter vi trives med. Møte- og selskaps-delen i regi av Aaraastunet AS er i godt gjenge. Vi er heldige som har mange fornøyde kunder som snakker vel om oss. En annen aktivitet vi lenge har ønsket å få til, er “Inn på tunet” for demente. Nå i juni har også den brikken falt på plass. Fra september måned i år starter vi opp som IPT-gård med tilbud for hjemmeboende demente to dager i uka. Vi vil skrive mer om dette i august.

Fra pizzakurs våren 2016
Fra pizzakurs våren 2016

Da kommer det også informasjon om aktiviteter og kurs i bakstehuset utover høsten. Det blir pizza-kurs, kurs i brødbaking og etterhvert også kurs i bakst som hører med til julefeiringen!

Her og nå vil vi ønske alle en god sommerferie – og på gjenhør 🙂

Mvh Margrethe og Olav