GÅRDSKAFÉ MED SOL OG SANG

Tre generasjoner damer på gården har god trening i å bake god kaffemat!
Tre generasjoner damer på gården har god trening i å bake god kaffemat!
Carla (tv) og Berit (th) deltar fra frivillig-sentralen, og gjør en strålende innsats i bakstehuset sammen med bestemor Bjørg!
Carla (tv) og Berit (th) deltar fra frivillig-sentralen, og gjør en strålende innsats i bakstehuset sammen med bestemor Bjørg!

Søndag 19.juni arrangeres den tredje og siste gårdskaféen på Aaraas gård denne sesongen.

Tiltaket er særlig rettet mot de godt voksne i bygda, og denne gangen er det Leif-Erik Olsen som kommer for å synge og underholde.

Vi som bor på Aaraas og våre samarbeids-partnere vil som vanlig stå tidlig opp for å forberede hjemmebakst i bakerovnen. Værmeldingen er fine, så vi håper at det går an å sitte ute i tunet og nyte sommervarmen!

Gårdskaféen her sør i Nittedal er blitt et populært samlingspunkt, og noen kan snart regnes for å være stamgjester. Vi er glade for at tilbudet når ut til målgruppen, og synes det er fint at det kommer noen nye innom hver gang. Flere har gitt oss tilbakemeldinger om at de opplever gårdskaféen som et fint sosialt møtepunkt, og et sted der de også får mulighet til å bli kjent med nye mennesker.

Spasertur til Nitelva

På gårdskaféen i mai var det planlagt en spasertur ned til Nitelva, men på grunn av regn ble det ikke noe av. Kommende søndag kan de som ønsker det spasere eller bli kjørt en liten runde, for å bl.a. studere sporene etter de to broene som gikk over elva i tidligere tider. Bestefar Erik har mye historie å fortelle, så det blir en interessant tur for de som har mulighet til å bli med.

Gårdskaféen på Aaraas er et samarbeidd mellom Nittedal Frivilligsentral, Nittedal kommune og Nasjonalforeningen for folkehelsen. Hvis noen trenger skyss, kan de kontakte Happy Tom i frivilligsentralen. Han har mob. nr: 400 16 657