Fredagskafé for seniorer i Lillestrøm kommune

Fra fredag 13. august starter vi et nytt tilbud på Aaraas. Fredagskafé er for alle seniorer i Lillestrøm kommune som ønsker å møte andre godt voksne i et hyggelig gårdsmiljø. Målet er at vi skal ha det sosialt, hyggelig og avslappende.

Programmet vil bestå av sangstund, gode historier, ei trimøkt (frivillig 🙂 – og ikke minst den beste kaffematen – ifølge bondekona – sveler med syltetøy og rømme! Prisen for en raus porsjon, inkl. kaffe m/påfyll, er kr 50,-.

Seniorkafeen på Aaraas gård, like ved Hellerudsletta, er tenkt som et tilbud for alle! Om du ikke kjører bil selv, kan du kanskje alliere deg med noen som gjør det? Du kan komme alene, eller sammen med en partner eller en venn. Vi tror du vil oppleve at her kommer det flere som synes det er hyggelig å møte venner og få nye bekjentskaper. Du må melde deg på kafeen på forhånd, til Bente på Husebyjordet! Se tlf. nr på plakaten under.

Hjertelig velkommen! Hilsen de ansatte i Lillestrøm kommune og bondekona Margrethe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s