Gårdskafé med allsang 6. november!

Vi fortsetter suksessen med gårdskafeer på Aaraas. Sist kom det litt for mange… Det er et luksusproblem! Men av den grunn presiserer vi i denne og andre forhåndsomtaler at tilbudet er særlig rettet mot godt voksne, de som glemmer litt – og deres familie og venner.

Bakstekonene på Aaraas.
Bakstekonene på Aaraas

Søndag 6. novemer fyrer vi opp baksteovnen på nytt. Vi er heldige som har trofaste bakstekoner, inkl. bestemora på gården, som står på for at alle som kommer skal få ferske Aaraasboller til kaffien.

Denne gangen vil gårdskona Margrethe opptre sammen med Bjørn Elgstøen. Hun synger og han spiller trekkspill. De vil også dra forsamlingen med i allsang. Repertoaret henter de fra Evert Taube og Alf Prøysen.

Happy Tom vil presentere tilbud innen demensomsorgen i bygda. De som ønsker det får kjøpe med seg boller og brød hjem – så langt beholdningen rekker. Hjertelig velkommen!