GOD JUL FRA AARAAS

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Snøfri julestemning i tunet.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tre generasjoner damer med tilhørighet på Aaraas sammen med en av naboene, Eva (t.h.)

Så fort et år går….

 

 

 

 

 

Det siste åpne arrangementet vårt var gårdskaféen 13. desember. Over 50 gjester var innom, og alle fikk smake ferske bakervarer og synge med i kjente og kjære julesanger.

Den tredje gårdskaféen i rekken bød på Luciafeiring med den yngste jenta i Aaraasfamilien som et sjarmerende midtpunkt. Ingrid på 4 år hadde følge av tante Margrethe og bestemor Bjørg, tre generasjoner med tilhørighet til gården. Eva Kindahl, som er svensk og bor i nabolaget, fortalte om Luciatradisjonen og sang en vakker Luciasang til de fremmøtte.
Leif Erik Olsen er en kjent og kjær musikkvenn på eldreinstitusjonene i bygda, og han underholdt forsamlingen og inviterte alle med i allsang. Det var populært! Også denne gangen var det stor aktivitet i bakstehuset. Bonden Olav, Bjørg Aaraas og flere medhjelpere fra Nittedal frivilligsentral sørget for at alle fikk spise godt med lussekatter.

Fra fylkeslaget i Nasjonalforeningen for folkehelsen deltok leder Karin Carlson. Hun tok ordet mot slutten av arrangementet og gav ros til de som har satt igang tiltaket. -Det er flott å se at pengebidrag fra vår forening gjør så god nytte, sa en fornøyd styreleder. Ut fra signalene fra Carlson kan det være grunn til å se optimistisk på en fortsettelse av gårdskaféene våren 2016.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ingjerd, en av de dyktige bakstekonene i familien.
Når vi ser tilbake på året som har gått, har vi mange gode minner fra møte med mange mennesker. Noen har feiret milepæler i livet, andre har deltatt på firmafest, vennefest, styremøte, gårdskafé, kurs eller seminar. Vi ønsker alle våre gjester gjennom året en fin julehøytid – og alt godt i året som kommer!
Velkommen tilbake til Aaraastunet og gården vår når anledningen måtte by seg.
Mvh
Margrethe og Olav