Julemarked med nissebesøk

12333271_10153107531316854_1075864082_o
Nissefar fant tonen med gjester i alle aldre. Foto: Eva Kindahl.
Måneskinn i tunet. Det nærmer seg jul!
Unge og eldre i Aaraasfamilien laga glasserte epler!
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Bestemor Bjørg storkoste seg i bakstehuset.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jan Erik Knudsen, en veldig hyggelig nisse!

 

 

 

 

 

 

 

 

Helgens julemarked var det andre i rekken på Aaraas. Denne gangen kom nissen på besøk, og han var utrolig flink. Han både spilte trekkspill, sang og sa mye morsomt (og fornuftig) til både små og store! Nissen er hjertelig velkommen tilbake neste år.

Det er også de forskjellige utstillerne som var med og solgte sine ting!

Tusen takk til alle kjente og ukjente, venner og familie som kom innom årets julemarked. Vi er så fornøyde! Takk til dere som deltok i forberedelser og gjennomføring. Vi er heldige som har så mange gode støttespillere rundt oss. Tre generasjoner i gårdsfamilien gleder seg allerede til neste år!