Populære kanelsnurrer

Nærmere 50 personer var samlet i Tunstua vår sist søndag, av dem rundt 40 gjester og resten frivillige hjelpere.
Gårdskaféen var den andre i rekken denne høsten, og både naboer og godt voksne fra andre deler av bygda lot seg lokke av ferske bakervarer og en syngende bondekone.

Siden vi fikk på plass bakstehuset på Aaraas i september, har det pågått testbaking hver eneste uke. Søndag var det bonden Olav, hans mor Bjørg og to “innejenter” fra frivilligsentralen i Nittedal som stod ansvarlig for bakingen. Da kaféen åpnet kl. 12.00 duftet det uimotståelig fra de deiligste kanelsnurrer som tenkes kan. Noen vaniljeboller og hveteboller kunne også skimtes i det store trauet med bakervarer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Olav S. Aaraas og Carla Nielsen (Nittedal Frivilligsentral var to av de ivrige bakerne! 
Trivelig med allsang
I tillegg til ferske bakervarer, sang og diktlesing, bidrog Olavs far Erik med fortellinger. -En av de mannlige gjestene sa han likte baksten, men at allsangen var en like viktig grunn til at han kom igjen! Allsang var noe av det hyggeligste han visste! Det betyr nok at vi må forberede rikelig med julesanger når vi innbyr til den tredje og foreløpig siste gårdskaféen på selveste Luciadagen, søndag den 13. desember.
Vi vil igjen takke den eldre garde i bygda for at de støtter opp om tiltaket, som er et samarbeid mellom Nittedal kommune og Aaraas gård, støttet av fylkeslaget til Nasjonalforeningen for folkehelsen.