Driften i forbindelse med koronapandemien

Ut fra de gjeldende nasjonale tiltakene blir det ikke holdt selskaper i Tunstua våren 2021. Vi har avgrenset typen arrangementer til konfirmasjonsfeiringen dette året (med noen få unntak), og de blir alle etter planen avviklet ut over høsten. Godt smittevern har høy prioritet, og alle våre gjester i 2020 fikk en trygg og smittefri feiring. Det samme gjør vi alt vi kan for å få til i år!

Møte- og selskapslokaler

Driften av selskapslokalene Tunstua gjennomføres som før i henhold til nasjonale retningslinjer og de til enhver tid gjeldende lokale retningslinjer for Nittedal kommune. Les mer her.

Pilegrimsherberget

Vi ser frem til å ta imot pilegrimer også i år, og starter sesongen som vanlig den 1.juni. Mest sannsynlig vil vi måtte ha de samme restriksjonene i 2021 som i 2020, dvs at vi kun tar imot pilegrimer i herberget som reiser enkeltvis eller sammen i mindre grupper (en kohort). I tillegg kan vi tilby overnattingsplass bak låven for de som camper med telt. De som ønsker å ordne mat selv, og ikke bli servert middag og frokost, kan benytte det nye vertshuset på Aaraas, “Solstua”. Camping-pilegrimmer får fra sesongen 2021 også tilgang til eget bad/toalett like ved vertshuset.

NB! Overnatting i herberget eller camping må avtales på forhånd. Benytt vår epost: aaraastunet@gmail.com

Aaraas suite

Utleie av Aaraas suite fungerer som normalt via Airbnb


Ta kontakt ved spørsmål.

Mvh
Margrethe og Olav på Aaraas gård