Driften i 2022

Vi har fylt opp kalenderen for 2022 med så mange helge-arrangementer i Tunstua som vi ønsker. Det gjør at vi derfor må si nei til flere henvendelser i 2022.

Møte- og selskapslokaler

Driften av selskapslokalene Tunstua gjennomføres som før i henhold til nasjonale retningslinjer og de til enhver tid gjeldende lokale retningslinjer for Nittedal kommune. Les mer her.

Pilegrimsherberget

Herberget har vært i full drift i perioden 1.juni til 1.september. Vi tar imot gjester/pilegrimer som reiser enkeltvis, eller er i en mindre gruppe (kohort), tilsammen ca 170 personer gjennom sesongen. Det er ny rekord! I tillegg til herberget har vi tilbudt overnattingsplass bak låven for de som camper med telt. De som har ønsket å ordne mat selv, og ikke bli servert middag og frokost, har benyttet vårt vertshus, “Solstua”. Camping-gjester har sitt eget bad/toalett like ved vertshuset.

Pilegrimsherberget er stengt frem til 1.mai 2023. De som vil bestille plass for sesongen 2023, er velkommen til å sende en epost til: aaraastunet@gmail.com, eller sende en henvendelse via vårt kontaktskjema.

Aaraas suite

Vi har utleie av Aaraas året rundt og det skjer via Airbnb


Ta kontakt ved spørsmål.

Mvh
Margrethe og Olav på Aaraas gård