Driften i forbindelse med koronapandemien

Vi har avgrenset typen arrangementer til konfirmasjonsfeiringen dette året (med noen få unntak), og de blir alle etter planen gjennomført fra medio august. Godt smittevern har høy prioritet, og alle våre gjester i 2020 fikk en trygg og smittefri feiring. Det samme gjør vi alt vi kan for å få til i år!

Møte- og selskapslokaler

Driften av selskapslokalene Tunstua gjennomføres som før i henhold til nasjonale retningslinjer og de til enhver tid gjeldende lokale retningslinjer for Nittedal kommune. Les mer her.

Pilegrimsherberget

Sommeren 2021 har vi tatt imot en del flere pilegrimer enn i fjor, og etter at det ble åpnet for innreise fra utlandet i juli måned kommer det også flere tyske gjester på besøk. Det er vi glade for. Vi tar kun imot gjester/pilegrimer som reiser enkeltvis eller er i en mindre gruppe (kohort). I tillegg tilbyr vi overnattingsplass bak låven for de som camper med telt. De som ønsker å ordne mat selv, og ikke bli servert middag og frokost, kan benytte det nye vertshuset på Aaraas, “Solstua”. Camping-gjester har denne sesongen også tilgang til eget bad/toalett like ved vertshuset.

NB! Overnatting i herberget eller camping må avtales på forhånd. Benytt vår epost: aaraastunet@gmail.com

Aaraas suite

Utleie av Aaraas suite fungerer som normalt via Airbnb


Ta kontakt ved spørsmål.

Mvh
Margrethe og Olav på Aaraas gård