Driften i 2023

Vi har fylt opp kalenderen for 2023 med så mange helge-arrangementer i Tunstua som vi ønsker. Det gjør at vi derfor må si nei til flere henvendelser i 2023. Hele 2024 tar vi et “sabbatsår” fra selskaper i helgene, men skal ha vanlig Inn på tunet-drift gjennom uken i tillegg til at vi tar imot noen bestillinger, som møter og kurs, på kveldstid.

Møte- og selskapslokaler

Driften av selskapslokalene Tunstua gjennomføres i år som tidligere år. Vi ordner en pakkeløsning for de som har selskaper hos oss i helgene i 2023.

Pilegrimsherberget

Herberget vil være i full drift i perioden 1.juni til 1.september. Vi tar imot gjester/pilegrimer som reiser enkeltvis, eller er i en mindre gruppe (kohort). I 2022 tok vi imot nærmere 170 personer gjennom sesongen. Det er ny rekord! I tillegg til herberget har vi tilbudt overnattingsplass bak låven for de som camper med telt. De som har ønsket å ordne mat selv, og ikke bli servert middag og frokost, har benyttet vårt vertshus, “Solstua”. Camping-gjester har sitt eget bad/toalett like ved vertshuset.

Vi ønsker helst at de som går Pilegrimsleden bestiller plass på forhånd ved å sende en Epost til: aaraastunet@gmail.com, eller sende en henvendelse via vårt kontaktskjema.

Aaraas suite

Vi har utleie av Aaraas året rundt og det skjer via Airbnb


Ta kontakt ved spørsmål.

Mvh
Margrethe og Olav på Aaraas gård