Møte- og selskapslokaler

Det tidligere kufjøset på Aaraas gård, Tunstua, er et moderne møte- og selskapslokale. Det ligger like ved Hellerudsletta, helt sør i Nittedal, og har slik kort avstand til f.eks. både Lillestrøm, Lørenskog og Oslo. Lokalet har gode møbler, akustiske takplater som gir behagelig lyd og ventilasjonsanlegg.

Tunstua.

Til lokalene hører et moderne kjøkken og vi har egen serveringsbevilling. Det er i alt tre toalett i samme etasje, av disse er et HC-toalett. Lokalene er tilrettelagt for rullestolbrukere. På baksiden av låven er der parkeringsplasser for våre gjester.

Under korona-epidemien tilby vi kun konfirmasjonsfester og noen få andre selskaper. Uteområdet og lysthuset/grillhytta står til disposisjon for våre gjester.
NB! I 2022 er vi fullbooket og tar dessverre ikke i mot flere bestillinger.

Vi leier ikke ut lokalene alene, men tilbyr en pakkeløsning med egne menyalternativer. Det er kun gårdens vertskap og medarbeidere som står for matlaging/servering og gjennomføring av alle arrangementer på Aaraas gård.

Grunnet koronapandemien har vi arrangementer med begrenset antal gjester. Driften gjennomføres i henhold til nasjonale og lokale retningslinjer knyttet til korona-epidemien. Vi har egne møter med alle våre kunder i forkant av selskapet, der et av punktene er gjeldende smittevernregler og hvordan vi gjennomfører selskaper i henhold til disse.

Merk: Vi har som hovedregel minstebestilling på 30 voksenkuverter til private selskaper.

Priser og kontakt

Les mer om oss, og ta kontakt.
Se priser.