Møte- og selskapslokaler

Det tidligere kufjøset på Aaraas gård, Tunstua, er et moderne møte- og selskapslokale. Det ligger like ved Hellerudsletta, helt sør i Nittedal, og har slik kort avstand til f.eks. både Lillestrøm, Lørenskog og Oslo. Lokalet har gode møbler, akustiske takplater som gir behagelig lyd og ventilasjonsanlegg.

Tunstua.

Til lokalene hører et moderne kjøkken og vi har egen serveringsbevilling. Det er i alt tre toalett i samme etasje, av disse er et HC-toalett. Lokalene er tilrettelagt for rullestolbrukere. På baksiden av låven er der parkeringsplasser for våre gjester.

I helgene tilrettelegger vi for feiring av åremål, dåpselskaper, konfirmasjonfester m.m. Uteområdet og lysthuset/grillhytta står til disposisjon for våre gjester.
I 2020 og 2021 arrangerer vi ikke bryllupsfester.

Vi leier ikke ut lokalene alene, men tilbyr en pakkeløsning med egen meny. Ved større arrangementer leier vi inn kokk(er)/firma som vi samarbeider med.

Grunnet koronapandemien har vi arrangementer med inntil 50 personer. Driften gjennomføres i henhold til nasjonal veileder – Helsedirektoratet, kapittel 13 (Se første avsnitt: «Arrangører av kultur- og idrettsarrangementer…»).

Merk: Vi har minstebestilling på 30 voksenkuverter til private selskaper.

Priser og kontakt

Les mer om oss, og ta kontakt.
Se priser.