Møte- og festlokaler

Tunstua på Aaraas gård
Tunstua på Aaraas gård

Det tidligere kufjøset på Aaraas gård, Tunstua, er et moderne møte- og selskapslokale. Det ligger like ved Hellerudsletta, helt sør i Nittedal, og har slik kort avstand til f.eks. både Lillestrøm, Lørenskog og Oslo. Lokalet har gode møbler, akustiske takplater som gir behagelig lyd og ventilasjonsanlegg.

Tunstua kan brukes av grupper på dagtid i ukedagene, alt fra firma til familier som kommer sammen til minnesamvær. Til lokalene hører et moderne kjøkken og vi har egen serveringsbevilling. Det er i alt tre toalett i samme etasje, av disse er et HC-toalett. Lokalene er tilrettelagt for rullestolbrukere. På baksiden av låven er der parkeringsplasser for våre gjester.

I helgene tilrettelegger vi for feiring av åremål, dåpselskaper, konfirmasjonfester m.m. I 2018 arrangerer vi to bryllup. Uteområdet og lysthuset/ grillhytta står til disposisjon for våre gjester. Vi har mulighet for å ta imot bestilling på to til tre bryllup i 2019.

Vi leier ikke ut lokalene alene, men tilbyr en pakkeløsning med egen meny. Ved større arrangementer leier vi inn kokk(er)/firma som vi samarbeider med. Driftsselskapet for møte- og selskapsdelen er Aaraastunet AS.

Maksimum antall mennesker det kan dekkes for i Tunstua er ca 60.

Merk: Vi har minstebestilling på 30 voksenkuverter til private selskaper.

Se: Priser

Les mer om oss, og ta kontakt.