Matopplevelser

Kurs og salg av bakervarer høsten 2017! 

Ivrige pizzabakere (sept.-17).

Vi tilbyr pizzakurs for mindre grupper (minimum 6 – maks 12 personer), og tilrettelegger for en hyggelig matopplevelse i bakstehuset i forbindelse med bursdag (voksne), firma- og kollegasamling o.l.

Bonden på Aaraas passer på at temperaturen er riktig når vi skal bake

 

 

 

Kurs i brødbaking og gjærbakst arrangerer vi også for de som ønsker det. Kanskje du har en vennegjeng som kan tenke seg en kveld i bakstehuset og bake brød og kaffemat for noen uker fremover…..?

Lefser er en tradisjon som vi har med oss fra Vestlandet, og som vi gjerne deler med de som ønsker det. Lefsene vi baker egner seg veldig godt til å fryse. De tiner fort, og da er kaffematen aldri langt unna 🙂

Til jul, og noen utvalgte helger gjennom året, selger vi egne bakervarer. Favoritten til jul er mormor Målfrid´s vørterbrød og våre egne havrebrød! Gjennom året er Aaraas-bollene (vaniljesnurrer) blitt veldig populære!

Vi har utviklet vår egen variant av havrebrød, inspirert av bakeren på Lom!

Fra et av sommerens måltider i storfamilien. Enkelt når alle lager sin pizza!

Ta kontakt på  aaraastunet@gmail.com og si ifra om du ønsker et pizzakurs eller å bake med venner, så sender vi deg et tilbud. Brød til jul kan bestilles på forhånd og hentes ferskt eller fryst etter avtale. Det meste smaker bedre når det er laget på gamlemåten, i en vedfyrt bakerovn 🙂

(sitat Margrethe bondekone)

Se flere bilder i albumet «Kurs i pizzabaking» på vår facebookside Aaraastunet.