Matopplevelser

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs for mindre grupper (8-12 personer) i bakstehuset på gården. Pris per person er 650 kr. Pizzakurset inkluderer historiefortelling (“Pizzaens historie”) v/ bondekona Margrethe, introduksjon av vedfyrt bakerovn ved bonden Olav og baking av tre ulike pizzaer: Vegetar-, skinke- og dessertpizza. Tidsramme: 18.00-22.00 (eller litt lenger om ønskelig). Vi holder alt av utstyr og tilbehør. Drikke (utenom vann) kjøpes ekstra. Kaffe/te og noe å bite i ved ankomst er inkludert i prisen. Ta kontakt for et tilbud til din gruppe! 

Ivrige pizzabakere (fra kurs i september 2017).

Brødbaking, gjærbakst og annen tradisjonsmat

Kurs i brødbaking og gjærbakst arrangerer vi også for de som ønsker det. Kanskje du har en vennegjeng som kan tenke seg en kveld i bakstehuset og bake brød og kaffemat for noen uker fremover?

Vi har utviklet vår egen variant av havrebrød, inspirert av bakeren på Lom!

Til jul, og noen utvalgte helger gjennom året, selger vi egne bakervarer. Favoritten til jul er mormor Målfrid’s vørterbrød og våre egne havrebrød! Gjennom året er Aaraas-bollene (vaniljesnurrer) blitt veldig populære!


Forespørsel om kurs

Ta kontakt på aaraastunet@gmail.com og si ifra om du ønsker et pizzakurs eller å bake med venner, så sender vi deg et tilbud. Brød til jul kan bestilles på forhånd og hentes ferskt eller fryst etter avtale.

Se flere bilder i albumet “Kurs i pizzabaking” på vår Facebookside.

Bonden på Aaraas fyrer og passer på at temperaturen er riktig når bakingen starter.

Det meste smaker bedre når det er laget på gamlemåten, i en vedfyrt bakerovn.

Margrethe bondekone