Møte- og festlokaler

Tunstua på Aaraas gård

Tunstua på Aaraas gård

Det tidligere kufjøset på Aaraas gård, Tunstua, er et moderne møte- og selskapslokale. Det ligger like ved Hellerudsletta, helt sør i Nittedal, og har slik kort avstand til f.eks. både Lillestrøm, Lørenskog og Oslo. Lokalet har gode møbler, akustiske takplater som gir behagelig lyd og ventilasjonsanlegg.

Tunstua kan brukes av grupper på dagtid i ukedagene, alt fra firma til familier som kommer sammen til minnesamvær. Til lokalene hører et moderne kjøkken og vi har egen serveringsbevilling. Det er i alt tre toalett i samme etasje, av disse er et HC-toalett. Lokalene er tilrettelagt for rullestolbrukere. På baksiden av låven er der parkeringsplasser for våre gjester.

Vi samarbeider med Sveums og Jølstad begravelsesbyrå, og deres kunder kan om ønskelig møtes til samtale i et eget lokale på gården. Les mer om dem her: Hjemmeside Sveums og Jølstad

Bestilling av minnesamvær kan gjøres via byrået på Lillestrøm, eller ved å kontakte oss på telefon eller per epost. Kontaktinformasjon

I helgene tilrettelegger vi for feiring av åremål, dåpselskaper, konfirmasjonfester m.m. I 2018 arrangerer vi to bryllup. Uteområdet og lysthuset/ grillhytta står til disposisjon for våre gjester. Vi har mulighet for å ta imot bestilling på to til tre bryllup i 2019.

Vi leier ikke ut lokalene alene, men tilbyr en pakkeløsning med egen meny. Ved større arrangementer leier vi inn kokk(er)/firma som vi samarbeider med. Driftsselskapet for møte- og selskapsdelen er Aaraastunet AS.

Maksimum antall mennesker det kan dekkes for i Tunstua er ca 60.

Merk: Fra og med 2018 har vi minstebestilling på 30 voksenkuverter til private selskaper.

Se: Priser

Les mer om oss, og ta kontakt.